Няма продукти в кошницата.

Добре дошли! Вход / Регистрация

За нас

DANTES
Преди повече от 20 години създадохме мебелни магазини Дантес, за да предложим на пазара богата гама мебели за дома, офиса и хотела.

През 2010 година инвестирахме в нов мебелен салон Дантес – един модерен поглед към съвременния живот. Двата просторни етажа дават възможност на нашите клиенти да видят, както новите, така и уникалните колекции на водещи български и чужди производители. Представяме ви цялостни интериорни решения, до най – малкия детайл. Тук избирате и превръщате дома си в уютно и комфортно пристанище на изключително добри цени.

В мебелен салон Дантес превърнахме предлагането на мебели в изкуство. Изкуството да сътворяваш неповторими и впечатляващи комбинации от мебели и за най – взискателните клиенти. Ще се радваме да ви съдействаме да откриете вашето решения за кухнята, трапезарията, дневната, спалнята , детската стая, офиса или хотела.

Меката мебел можете да разгледате на първия етаж на мебелен салон Дантес. Тя е в различни стилове, форми и материали. Част от моделите са модулни системи, които променят конфигурацията си, според желанието на клиента и търсения ефект.

Нашият екип следи модерните интериорни тенденции, затова ви предлагаме и аксесоари – малки масички, вази и съдове от различни материали, цветове, форми и стилове, килими и осветителни тела, които внасят допълнителна изящна изтънченост и завършеност на всяко помещение.

Но, най-важното за професионално обучения ни екип са клиентите. От първостепенно значение за нас е да ви информирмираме и консултираме, за да останете доволни от направения избор и да станете наш приятел.

В мебелен салон Дантес всеки ден ви изненадваме приятно, както с качество, така и с цени! Заповядайте при нас, за да се убедите сами!