Няма продукти в кошницата.

Добре дошли! Вход / Регистрация

Холова гарнитура ХОЛИВУД NEW

Цена : 3,149.00 лв.

Ъглова гарнитура ХОЛИВУД NEW

 ХОЛИВУД NEW съчетава дизайнерската линия на няколко успешни модела с механизъм за сън от ново поколение. Екип от технолози и дизайнери успешно твори в духа на традиционните за Дивани от НАНИ удобство, функционалност, здравина и непреходност.

Фукция сън с Подматрак – Надеждна, удобна и безпроблемно работеща метална конструкция, осигуряваща пълноценен сън при нужда. Вложеният подматрачен механизъм е с удължен експлоатационен ресурс.

Декоративни възглавници – изключително меки и фино преплетени хипоалергични влакна. Формированата структура придава мекота и комфорт на декоративните възглавници при висока дълготрайност.

Комфорт и дълготрайност: Класическата висококачествена дървена конструкция е подсилена с рамки от метален профил. Това създава допълнителна здравина и предотвратява характерните за „евтините“ дивани усуквания и произтичащите скърцания, счупвания, несигурност при ползване и лоша работа на механизма. Комфортът се подсилва с употребата на „сандвич“ от висококачествени материали с отворена клетъчна структура. В дивана са вложени здрава и същевременно мека на допир мебелна дамаска, обемни антиалергични силиконови влакна върху седалка от PENO ELASTIC FOAM с повишена еластичност и опора от индивидуално реагиращ ЗИГ-ЗАГ.

Патентованият „потапящ“ механизъм за сън е надежден, удобен и лесен за ежедневна употреба. Изнасянето на седалката нагоре и напред придвижва автоматично и почти незабележимо зоната за спане на точното ѝ място без тежест, напрежение или отворени фуги. Компенсиращи пружини спомагат за отваряне на раклата с една ръка.

Краката на дивана покриват голяма площ и са изработени от висококачествено „меко“ ПВЦ в универсален модерен цвят. Те не реагират при контакт с масовите почистващи препарати, като същевременно са издържливи, и запазват здрави дори меките подови покрития.

Размери ш/д/в:

     2860 / 2160 / 900 мм, Функция сън – 2300 / 1400 мм;
2860 / 1910 / 900 мм, Функция сън – 2300 / 1400 мм;
2660 / 2160 / 900 мм, Функция сън – 2100 / 1400 мм;
2660 / 1910 / 900 мм, Функция сън – 2100 / 1400 мм.

Допустимо отклонение в размерите +/- 3%

Може да се поръча  в различни дамаски – срок за изработка 45 дни

Снимките на продукта са илюстративни. Възможно е несъответствие в позицията и цветовете. 

на 12 вноски по 309.97 лв.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Be the first to review “Холова гарнитура ХОЛИВУД NEW”

WYSIWYG default value