Няма продукти в кошницата.

Добре дошли! Вход / Регистрация

МАТРАК ХАВАЙ

Цена : 1,063.00 лв.2,456.00 лв.
Категория: .
Tags: , .

Матрак Хавай за Вашия здравословен сън и хармония

HAWAII предлага съвършена комбинация между УДОБСТВО и ОПОРА, където седемте зони на комфорт са с различна еластичност, за да следват естествените извивки на тялото.

Ядро:
Два вида високоеластична пяна Kovafoam със седем зони на комфорт осигуряват перфектна опора, облекчават точките на напрежение, като гарантират максимална ергономичност.
Иновативната структура на ядрото подпомага естествената циркулация на въздуха, като балансира телесната темература и прави съня още по-пълноценен и отпускащ.
Използвани са висококачествени материали, които не предизвикват алергии и създават усещане за уют и комфорт.

Калъф:
Специален текстил с фини нефритени частици, които действат едновременно успокояващо и стимулиращо – освобождават хората от стреса и възстановяват енергията им.
Отворената структура в контактната с тялото повърхност позволява въздуха да достигне до ядрото на матрака, като едновременно с това осигурява контрол на влагата.
Калъф с фини нефритени частици, които отразяват топлината и абсорбират влагата, като по този начин гарантират най-висока степен на комфорт и хармония.
Нефритът или както го наричат китайците Камък на сънищата успокоява нервната система, подобрява качеството на съня и способства за преодоляване на редица здравословни проблеми.

Височина: 25 см.

Гаранция: 20 години

Изчистване на избора
на 12 вноски по 104.63 лв.
Размер матрак

, , , , , , , , , , , ,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Be the first to review “МАТРАК ХАВАЙ”

WYSIWYG default value